Fyld

Mariakager.dk

Fyld

 

 

Tips

 

  • Det er en rigtig god ide, at lade fyldet i kagen stivne natten over, inden kagen smøres op. Hvis fyldet ikke har sat sig fuldstændigt inden opsmøringen, vil den blande sig med f.eks. den frosting man smører op med og man kommer til at skulle smøre kagen op mange gange før den bliver fin.

 

  • Jeg har ofte oplevet problemer med husblas; det gav strenge i fyldet eller også ville fyldet slet ikke ville stivne - der er røget mange ostelagkager i skraldespanden på grund af husblasproblemer. Et godt trick til håndtering af husblas i mange typer fyld er, at putte husblassen i den komponent af fyldet, der skal varmes op. På denne måde kan man bare dumpe det opblødte husblas ned i den varme del og røre det op indtil det er opløst og voila, ingen problemer. Man skal dog huske at blande den varme komponent med resten af fyldet inden det stivner :-)

 

  • Jeg lader ALTID fyldet stivne direkte i kagen, for jo mere man rører i stivnet fyld, jo mere ødelægger man det "gitter", der gør fyldet stift.

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved

 

Kontakt: maria@mariakager.dk